Find gode fysioterapeuter i Vejle

Find fysioterapeut i vejle

Bor du i Vejle eller omegn og går med tanken om at benytte en fysioterapeut, så bør du læse med her. En fysioterapeut kan hjælpe dig hvis dig hurtigt og effektivt igennem et skadesforløb, hjælpe dig med genoptræning eller hvis du døjer med andre kropslige problematikker. Det kan være ting som rygsmerter, nakkeproblemer eller andre udfordringer i bevægelsesapparatet. Disse problematikker er oftest mere udbredt end man lige skulle tro og flere burde måske opsøge en fysioterapeut for at få løst disse problematikker.

Fysioterapi i Vejle – Hvor?

Der findes naturligvis mange fysioterapeueter i Vejle og det kan være svært at vælge blandt mængden. Du bør gå efter et sted med et højt kompetenceniveau som kan tilbyde en alsidig portefølje af behandlingsteknikker, der kan imødekomme netop den udfordring du står med. Et godt bud på dette er Motus Fit i Vejle. De har en række fysioterapeuet ansat som hver især har deres spidskompetencer og du kan på den måde få tilknyttet den helt rigtige fysioterapeut til at løse netop det problem du står med.

Mere end blot fysioterapi

Hvad end der er tale om træningsskader, genoptræning eller smerter i ryg, nakke eller andetsteds, så er det noget fysioterapeuter hos Motus Fit i Vejle kan klare. Her har man nemlig en række af forskellige behandlere med hver deres specialer, som står klar til at hjælpe. Derudover har man hos Motus Fit valgt at have en bred brad af behandlingsformer for at sikre, at man kan tage bedst mulig hånd om alle problematikker. Det betyder, at man bruger K-laser til effektiv lindring af smerter, samt hurtigere helingsprocess. Derudover tilbyder man Akupunktur, Tapening og Massage.

BeActivated – En anderledes fysioterapeutisk behandling

Hos Motus Fit i Vejle udøver men fysioterapi efter en behandlingsform der hedder BeActivated. Her bygger man behandlingen op omkring to vigtige prioriteter som ens krop har brug for. 1. At trække vejret og 2. At bøje og strække hoften. Begge ting som er livsnødvendige for at kunne fungerer. Med BeActivated går man ind og aktivere dysfungerende muskler gennem tryk på bestemte steder. Dette kan medføre et skifte og give øget styrke, kraft og præstationsevne. Med denne behandlingsform kan du hurtigt opleve at gå fra en tilstand af spænding, smerte og nedsat styrke, til en stærkere og mere afslappet tilstand med bedre ydeevne.

Pris for fysioterapi

Mange går med en bekymring om, at fysioterapi er en bekostelig affære. Det er nogle gange rigtigt og andre gange ikke helt korrekt. Hos Motus Fit er det gjort nemt og overskueligt at få fysioterapeutisk behandling. Her koster en halv times fysioterapi 299 kr. og man kan tilkøbe fri behandling for 399 kr. om måneden. Det er priser som er lette at gennemskue og så er der ingen lange bindingsperioder. Hvis du ønsker en samtale omkring dine behov, kan du booke den helt gratis gennem Motus Fit’s hjemmeside. Behandlinger foregår i tidsrummet helt fra kl. 8 til 20 i hverdage, undtagen fredag som er til kl. 18 og fra kl. 10 til 14 i weekenden. Så der er rig mulighed for at finde tid til fysioterapeutisk behandling.