Fitnessudstyr til hjemmet – 4 gode redskaber til hjemmetræning

Er du træt af at cykle eller køre hen til det lokale fitnesscenter? Når kulden for alvor er over os, mister mange lysten til at træne. Dette gælder både løbeture ude i det fri og træningsaftalerne henne i fitnesscentret. Derfor gælder det om at finde lysten og motivationen frem denne vinter, så de søde julesager ikke kan ses på kroppen. I denne forbindelse er det en god idé at kigge nærmere på træningsudstyr til boligen. Dermed behøver du ikke at hoppe ind i bilen eller op på cyklen for at træne musklerne eller forbrænde fedtet væk, da du blot kan blive hjemme i vante rammer foran tv’et. Herunder får du inspiration til, hvilke fire redskaber du kan overveje at købe til hjemmetræningen.

Fitnessudstyr til hjemmet

Stepbænk

Har du ikke oceaner af plads til en omgang fancy træningsudstyr i den lille storbylejlighed, kan du med fordel undersøge udvalget af stepbænke. Med en stepbænk har du både mulighed for at dyrke konditionstræning i form af aerobic, men du kan ligeledes anvende den til din styrketræning. Bænken er samtidig robust og med en høj bæreevne. Derfor kan du roligt sidde eller ligge ned på den med et par tunge vægte i hænderne. En stepbænk koster heller ikke en formue, så du behøver ikke at tænke meget på budgettet, hvis dette redskab skal ind i din stue.

Træningsmåtte

Holder du af at lave diverse øvelser på gulvet i fitnesscentret, gælder det om at finde en træningsmåtte til hjemmet. Dermed har du rig mulighed for at strække ud og lave øvelser, mens du ser yndlingsserien på Netflix. Træningsmåtten er ligeledes uundværlig, hvis du ønsker et skridsikkert og komfortabelt underlag på det kolde stuegulv. Sørg blot for at vælge en tyk måtte i en tung kvalitet, så du får et robust og slidstærkt underlag at stå på i forbindelse med øvelserne.

Crosstrainer

Har du på den anden side god plads til træningsudstyr, eksempelvis inde på kontoret, kan du forkæle dig selv med lidt dyrere fitnessudstyr – for eksempel en crosstrainer. Dette er et populært valg blandt mange, især kvinder, og det er en sjov form for træning, som har fokus på hele kroppen. Diverse crosstrainere har ligeledes en række programmer indbygget, så der er mulighed for både at træne intensivt og moderat. Har du lyst til at anskaffe en crosstrainer, skal du dog være opmærksom på maskinens pris – især hvis du ønsker en solid crosstrainer, som kan holde i mange år. Overvej derfor et lån i form af de smarte kviklån, som du hurtigt kan ansøge om hos forskellige online låneudbydere.

Romaskine

Endelig er en romaskine endnu en fremragende træningsmaskine, når det kommer til en god omgang træning i hjemmet. Romaskinen kræver dog ligesom crosstraineren en del plads, så sørg for at der rent faktisk er plads til maskinen på værelset. Denne maskine anvendes både til opvarmning og til konditionstræning. Derudover aktiverer romaskinen flere store muskelgrupper, idet den er lavet, så den simulerer bevægelserne, som hvis du sad i en rigtig robåd. I forbindelse med købet af romaskinen gælder det ligeledes om at tjekke budgettet, og det er også her muligt at låne penge hos en låneudbyder, så maskinen kan få en plads i hjemmet.