Pukka te

Pukka te er hurtigt blevet verdens mest solgte helse-te, som man mener har helbredende kræfter. Det er dokumenteret at langt de fleste Pukka te’ produkter har en positiv virkning på kroppen, hvad enten det er at få en renere hud eller få hurtigere gang i fordøjelsen.

I denne tekst vil vi fortælle dig om de forskellige produkter fra Pukka, hvad de gør godt for, samt hvad det egentligt er for noget. Hvis du ikke vil læse men bare købe, så klik på linket nedenfor.

Køb Pukka te

Hvad er Pukka te?

Pukka te er te til den kvalitets- og miljøbevidste forbruger. Te’en bliver fremstillet 100% økologisk og i hånden, hvilket sikrer at kvaliteten altid er i top.

Pukka te er ikke bare te. Det er mere end det. Man har dokumenteret en helbredende effekt ved ugentligt brug af Pukka te. Pukka te smager rigtig godt, har en helbredende effekt, er økologisk, og hjælper mod uren hud. Te’n hjælper mod uren hud, da te’en bliver absorberet af kroppen og hjælper med at udstøde bakterier og urenheder.

Idelogien bag Pukka te er over 5000 år gammel og stammer fra indien, hvor man mente at te’n gør dig selvfølgelig ikke mange år ældre, men det gør dig helt klart sundere og friskere. Alle te’r fra Pukka er selvfølgelig 100% økologisk og indeholder ingen konserveringsmidler, duftstoffer og aromastoffer. Alligevel har te’n en helt fantastisk smag, som ikke kan sammenlignes med andre smage.

Udvalget af Pukka te er meget stort. De populæreste er: Grøn te mint, Vanilla Chai te, Chanomile te og Perfect Day te. Alle er selvfølgelig lavet på samme økologiske måde, bare med andre smage.

Hvor kan man købe Pukka te billigst?

Man kan købe Pukka te rigtig mange steder, så derfor skal man huske at kigge sig godt for.

Et godt råd er at du skal købe det på nettet. Der er ikke særlig mange butikker der har Pukka te, sammenlignet med webshops. Fordi at der er få butikker der har Pukka te er der ingen konkurrence om kunderne, hvilket gør at priserne overhovedet ikke presses i bund. Sådan er det heldigvis ikke på nettet, hvor der nærmest er flere hundrede webshops der sælger det. Derfor får du altid den bedste pris på nettet.

Men hvor på nettet?

Jeg anbefaler helt klart at du tager et smut forbi Helsebixen, som er Danmarks største webshop. De har et varesortiment på over 8000 helse produkter, og et meget stort udvalg i Pukka te. Derudover har de en fantastisk support, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende.

Køb Pukka te her

Pukka Golden Chanomile te

En meget populær te fra Pukka, som er god til hyggelige stunder. Golden Chanomile te har en smag af kamille og vanilje, samtidigt med at der er noget ‘stærkt’ inde over det, i form af lakrids. En speciel te som skal opleves.

Ingredienser: Kamilleblomst, fennikelfrø, lakridsrod, vanille. Produktet er 100% økologisk og uden tilsætningsstoffer.

Pukka Licorice & Cinnamon te

En te som især kvinder vil elske. Te’n er meget nærende og fyldig i sin smag. Med denne te er der også mulighed for at tilføje ekstra ingredienser, såsom mælk og honning. Te’n er helt sikkert noget for dig, hvis du er til de fyldige og gammeldags’ te’er.

Ingredienser: Lakridsrod, kakao, cikorie, kardemomme, kanel, fennikel frø. Den er 100% økologisk.

Pukka Perfect Day te

En speciel te der med garanti bliver din dags højdepunkt. Denne te er lavet af det fine Nam Lanh te som kommer fra de vietnamesiske regnskove, og fyldige urter som fx ginseng og maca. Denne te er sort og er velegnet til morgen-te.

Ingredienser: Nam Lanh Whole Leaf Tea, Licorice Root, Red Ginseng Root, og Roasted Black Maca Root.

Pukka Black Spiced Thai te

En kryderet og meget sort chai te, som indeholder krydderier der giver en varmende effekt. Denne te er rig på antioxidanter og indeholder en blandt andet kanal og kardemomme.

Denne te er certificeret af The Organic Soil Associations, som giver certifikater til økologiske teer. Æsken er desuden lavet på en økologisk måde, da man har undladt at bruge cellofan.

Pukka Pure te m. Anis

Denne te er virkelig noget for sig selv. Teen har før vundet guld ved ‘The Great Taste Awards’ – flere år i træk. Teen er tilsmagt af den engelske Urte-ekspert Sebastian Pole, der har en indflydelsesrig rolle hos Pukka – blandt andet ved at tilsmage deres te.

Ingredienser: Anisfrø, fennikel, kardemomme, koriander, lakridsrod, og selleri frø. Teen er selvfølgelig 100% økologisk og lavet af naturlige indiske ingredienser.

Pukka Three Ginger Tea

En helt almindelig te fra Pukka, som egentligt bare smager af, ja – te. Grunden til at denne te ikke er særlig speciel, er fordi at Pukkas mission er at der skal være noget til enhver smag. Og hvis du bestiller denne te er der stor sandsynlighed for at du kan lide den.

Alle teer fra Pukka er økologiske og lavet af de reneste urter, som giver en fantastisk smag. Pukka er det økologiske te firma i verden. For hvert træ de fælder eller bruger noget af, planter de et nyt igen. Pukka donerer blandt andet også penge til velgørenhed.

Bestil ikke kun denne te, for teens skyld. Bestil den fordi du vil prøve en fantastisk te, fordi du vil passe på vores jordklode og for at donere penge til velgørenhed.

Pukka Peppermint & Licorice te

Da Pukka havde 10 års jubilæum, blev det fejret med en ny te: Peppermint & Licorice te. Denne te blev hurtigt populær og blev fast invester i vores te-bakker. Teen smager meget specielt og måske en lille smule stærkt. Den har en eftersmag af lakrids.

Denne te indeholder 100% økologiske ingredienser, og ingen koffein, ingen tilsætningstoffer eller lignende. 100% økologi.

Pukka Gorgeous Grey te

En te af aboslut særklasse. Denne te er økologisk kærlighed ved første smag. Teen bliver produceret i nogle af Indiens højest beliggende teplantager, hvor de ældeste tebuske vokser. Denne te kommer fra en plantage, hvor man går rigtig meget op i kvalitet.

Teen indeholder helbladet sort te fra Dunsandle (plantagen), bergamot olie, citron, samt lavendel.

Pukka Grøn Te Mint

En helbladet grøn te som indeholder krusemynte fra Egypten, som giver den velkendte bløde og afrundede smag. Teen smager som en normal grøn te, blot med en snært at mint. Teen er tilsmagt af den ‘berømte’ urte-ekspert, Sebastian Pole. Derudover er det værd at nævne at teen er 100% økologisk og fairtrade.

Ingredienser: Fairtrade sencha helbladet grøn te, fairtrade krusemynte samt grønne mynte blade. Alle ingredienser og måden teen er lavet på er 100% økologisk.

Pukka Green Chai Spiced te

En te som har en eksotisk smag af stjerne anis, samtidigt med at den giver en varm følelse i kroppen. Denne te er helt speciel da den kan hjælpe med at understøtte din fordøjelse og cirkulation. Teen er en af Pukkas populæreste teer, fordi at den har en slags helbredende effekt, samtidigt med at den smager rigtig godt.

Denne te indeholder kanel, samt en masse forskellige krydderier som giver teen en krydret og varm konsistens. Den skal opleves!

Pukka Relax Vata te

Når vi mennesker har brug for at slappe af, har vi brug for at spise eller drikke noget. Du kan med fordel drikke denne Relax’ te fra Pukka, som giver dig en indre ro. Teen smager svagt af kamille og fennikel, uden at det bliver for meget. Teen smager sådan set af en normal te, men med et strejf af kamille og fennikel.

Denne te er 100% økologisk og fairtrade. Hjælp miljøet – køb denne te.

Ingredienser: Fennikelfrø, kamille, lakridsrod, gotu kola, kardemomme, stokrose, ginseng, læge og ingefær. Ingen skjulte konsistenser eller tilsætningsstoffer.

Pukka Three Fenel te

En rigtig lækker te der har en helt speciel sødme og aromatisk smag. Den smager som en helt normal økologisk te, forskellen er bare at den er meget sød, samtidigt med at den har en aromatisk konsistens. Den skal helt sikkert opleves, ellers går du glip af noget.

Denne te er sammensat af Englands urte-ekspert Sebastian Pole, som er meget anerkendt indenfor te branchen, og han har sammensat rigtig mange af Pukkas’ teer.

Denne te er 100% økologisk og fairtrade, samtidigt med at den bygger på en flere tusinder års gammel videnskab og urter og helbredelse. Man mener at denne te er godt for dit humør, da den giver en indre varme, uden overhovedet at være stærk eller lignende.

Pukka Refresh Pitta te

En te som helt sikkert tiltaler langt de fleste kvinder. Teen indeholder en snært af pebermynte, lakridsrod, roser og andet godt som kvinder forbinder med eksotiske ting.

Hvis du drikker denne te mener man, at du vil blive mere kærlig. Man mener at du vil få et frækt smil på læberne, fordi at teen simpelthen giver dig en kærlig fornemmelse af samvær. Teen er selvfølgelig 100% økologisk og indeholder blandt andet pebermynte, roser, lakridsrod, fennikelfrø, hibiskus, roser, og korianderfrø. Teen skal prøves, ellers går du glip af noget. Den er helt speciel.

Pukka Vanilla Chai te

En helt speciel og krydret te, som består af hele 6 krydderier. Pukka Vanilla Chai te har en meget speciel og afrundet smag og kanel og vanille, som gør teen speciel.

Teen indeholer som sagt kanel og vanille, men også: Soyamælk, mælk, sirup, og honning. Teen er 100% økologisk, fairtrade, naturlig og helt uden skjulte konsistenser, farvestoffer og hvad der nu ellers findes af unaturlige ting.

Tilberedelsen af denne te er ligesom med alle de andre Pukka teer: hæld det friske vand over te-brevet og lad det simre i 5 minutter. Rør herefter rundt og begyndt at nyde den fantastiske te.