Gode råd hvis du vil tabe dig hurtigt

Ønsker du at undgå lange perioder med et hårdt vægttab har vi samlet disse enkle trin som du SKAL følge for at sikre de bedste forudsætninger for et hurtigt vægttab. Derudover er det vigtigt, når du først har tabt dig, at sørge for at opretholde disse gode vaner så du ikke tager på igen. Uanset om du er ude i et vægttab efter en jul med masser af julemad, eller du bare vil være bikini-klar til sommeren, så er disse råd værd at følge.

tab dig hurtigt

Tag trappen og sørg for at få gået nok

Det er vigtigt at du for gået nok i løbet af en dag. Vi anbefaler 10.000 skridt om dagen. Tag trappen i stedet for elevatoren og rulletrappen og gå/løb dig en tur i stedet for at tage bilen.

Drik masser af vand

Drikkevand holder dig hydreret, og det er meget vigtigt at sørge for at drikke nok vand i løbet af en dag. Det giver dig et godt velvære og helbred og bidrager positivt til dit helbred. Vi anbefaler man drikker 2 liter vand om dagen.

Spis frugt og grønt

Drik saften fra frisk frugt og grøntsager, eller du kan også spise dem rå. At spise dem rå er faktisk en bedre mulighed.

Spis fedtfattigt kød og fisk

Sørg for at du spiser magert kød som kylling og kalkun i stedet for rødt kød, der vil øge dit kolesterol. Spis også fisk for at få protein og omega-3 fedtsyrer. Du skal inkludere magert kød og fisk til din kost for at tabe sig.

Undgå junkfood

Sørg for ikke at spise jukfood. Ved at spise junkfood mindsker du dine chancer for at blive slank. Junkfood som pomfritter og burger, samt sodavand er din værste fjende, når du skal tabe sig. I stedet bør du spise nogle sunde snacks som nødder og frugt, inden du føler dig fristet til junkfood.

Moderat træning

Vågn tidligt om morgenen, op og gå 15 minutters gang i parken. At gå kort efter frokost og aftensmad hjælper dig også med at tabe dig. Løb eller cykel en god tur i hverdagen. Der er ingen grund til at overgøre træning og gå i fitness-center hver dag. Men moderat træning er godt hvis du vil tabe dig.