Tips til en sund og glad krop

Body SDS
Dette indhold er sponsoreret

Du kender helt sikkert de almindelige kostråd, og at du skal dyrke motion dagligt for at have en sund krop. Dog er der også mange andre behandlinger og måder, hvorpå du kan beholde eller få en sund og glad krop. Rigtig mange af os går nemlig rundt med en masse ting i kroppen, som vi slet ikke opdager, før det er for sent. Derfor kan det være en god ide at være up to date med nogle af de vigtigste kropsbehandlinger for velvære og den sunde krop. Læs med her og find noget inspiration til netop dette.

Body SDS

Det første du kan prøve at være en del af, er det såkaldte Body SDS. Det er en anerkendt behandlingsmetode indenfor udført at en kropsterapeut. Det bruges især til forebyggelse, behandling og den generelle vedligeholdelse af den sunde og glade krop. Det handler kort fortalt om, at alle livets mange indtryk og udtryk sidder i kroppen, hvis man ikke gør noget ved det. Det er faktisk slet ikke så hokus pokus, som det måske kan lyde som om. Det handler altså om, at kroppen og psyken hænger sammen, når det handler om den sunde og glade krop. Og her kan denne behandlingsmetode gå ind og gøre kroppen og sindet fyldt med velvære og sundhed.

Husk at kroppen og sindet hænger sammen

Går du også med en masse spændinger i kroppen, som du egentlig ikke helt ved, hvor kommer fra? Så kan det måske være noget, du har oplevet i dit liv, som giver dig disse spændinger. Det kan både være oplevelser fra tidligt i dit liv eller fra noget, der skete den anden dag. Uanset hvad kan det være godt at få renset ud i luften og sindet omkring dig, så du kan få en sundere krop og et gladere sind. Det kan man heldigvis gøre på rigtig mange måder. Den billigste måde er selvfølgelig, at du begynder at skrive dagbog hver aften, inden du skal i seng. Her skal der ikke være fokus på oplevelserne, der er sket i løbet af dagen, men hvordan dit humør og dit generelle velbefindende har været. Det kan nemlig være her, man opdager nogle skjulte ting, som kan have været med til at give dig disse spændinger i kroppen. Hvis dette ikke virker, kan du selvfølgelig også tage til en psykolog, som kan guide dig igennem dette og give dit sind et pusterum.