Opnå den ultimative velvære med massage

Vi er i Danmark rigtigt mange mennesker der lever i en meget travl og stresset hverdag, hvor det er svært at finde tid til andet end arbejde, børn og familie. Selvom de fleste forhåbentlig elsker dagligdagen, så kan der for rigtigt mange os være et stort behov for at slappe af og ikke mindst afspænde efter en lang og travl dag. Hvis du har en stresset hverdag, kan en omgang massage være lige noget for dig. Massage kan virke både afspændende, afslappende og ikke mindst gøre dig mindre stresset, når musklerne og kroppen allermest har brug for det.

Men hvordan virker massage egentlig? Mange tror, at massage kun virker ved at udspænde dine muskler og løsne stramme sener. Dog kan massage også virke enormt afslappende psykisk da kroppen og ens mentale tilstand er meget tæt forbundet. Det betyder kort sagt, at alt som vi har i hovedet ofte sætter sig som spændinger i kroppen og omvendt. Massage er dermed ofte en helkropsoplevelse mere end der kun er fokus på den fysiske del af kroppen.

Massage kræver viden

Mange i dag tror, at massage kan gives af hvem som helst, hvor som helst og når som helst. Dog er der meget uddannelse bag en behandling med massage. I dag kræver det op til 2 års uddannelse for at kunne give massage lovligt. De strenge krav er for at sikre, at behandleren har en god viden om smerter og samtidig ved hvad han eller hun laver anatomisk i kroppen. I sidste ende er det selvfølgelig alt sammen til for, at man kan få en god og sikker massage-behandling.

Der findes rigtigt mange gode steder rundt omkring i landet der giver behandlinger, hvoraf langt de fleste af disse giver massage i København. Det er især her i indre by ved Nørreport, at mange mennesker arbejder enten på kontor eller med andre former for stillesiddende arbejde. En ting som massage især kan hjælpe på er, hvis nakken en dag har sat sig eller hvis du har fået en diskusprolaps. Ved sådan nogle tilfælde kan musklerne i området spænde meget op og sørge for, at det hele gør meget ondt i hovedet. Her kan massage være med til at løsne musklerne og give et afbræk for de ellers konstante smerter.

Hvilke typer massage findes der?

Der findes et væld af forskellige typer massage man kan vælge imellem derude. Mange af disse involverer både hotstone og mudder men de hører mere til wellness-kategorien. Søger du derimod typer af massage, hvor behandleren virkelig tager fat i de ømme punkter, så er enten sportsmassage, graviditetsmassage eller dybdegående massage noget for dig. Ved disse former for massage finder behandleren eller terapeuten lige præcis de steder du har problemer med til hverdag, og arbejder sig godt i dybden med dem.

Graviditetsmassage er meget specifikt for dig som er gravid og som eksempelvis oplever bækkenløsning. Det kan være rigtig smertefuldt og igen få musklerne i bækkenet og omkring hoften og ballen til at spænde helt op. Ved en graviditetsmassage kan det lette noget af det store tryk der føles, så du kan få en god og sund graviditet og fødsel.